Deelnemende cafés

Martinus

In de binnenstad van Groningen, op steenworp afstand van de Grote Markt en de Oosterhaven, brouwt Brouwerij Martinus speciaalbieren in een uniek industrieel pand aan de Kostersgang. Daarnaast heeft Brouwerij Martinus ook een proeflokaal en restaurant waar zij hun bieren serveren.

Borrelcafé Oblomov

Borrelcafé Oblomov

Borrelcafé Oblomov midden in de Poelestraat. Een café waar men relaxed kan borrel en genieten van 47 speciaal bieren, 12 op fust en 35 van de fles.

Oblomov is de bekendste roman van de Russische schrijver Ivan Gontsjarov. De roman, die in 1858 voor het eerst verscheen, is genoemd naar de hoofdpersoon, de jonge en genereuze Russische edelman Ilja Oblomov die niet in staat is besluiten te nemen of tot actie over te gaan.

 

De Klikspaan

Café de Klikspaan, een kroegje in een gezellige en diverse buurt van Groningen. Werkend, studerend of gepensioneerd, iedereen komt er voor de aangename sfeer en een lekker biertje. Het café heeft een gezellige uitstraling, met voor ieder wat wils. Wie naar binnen komt wordt begroet met een vriendelijke glimlach en vindt een diversiteit aan mensen.

De Pintelier

Belgisch Café de Pintelier ,aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen (A.B.T.) is al jaren een begrip in Groningen. Gesitueerd aan de Kleine Kromme Elleboog, één van de oudste buurten van Groningen, kunt u genieten van onze gastvrijheid. Laat u verrassen door onze uitgebreide “kaart”.

Het Heerenhuis

Het is een warm, maar toch fris ogend café met modern koloniale inrichting. Het Grand Café beschikt over een grote stamtafel bij het raam, een aangename zithoek en grote fauteuils aan koloniale tafels. In het Grand Café is er de mogelijkheid om vanaf 08.30 uur koffie te drinken met de ochtendkrant of om afspraken te ontvangen.

De Toeter

Al ruim 25 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam café om ’s middags of ’s avonds te genieten.